hotel wellness de la Costa Brava

Enamora't de la tardor a un hotel wellness de la Costa Brava

Benvinguts a la tardor! El 23 de setembre oficialment l'estiu es va acabar i va donar entrada entrada a aquesta època de l'any que tant ens agrada: tornem a passejar entre fulles seques, a gaudir de paisatges acolorits, a degustar productes de la temporada...

Sant Feliu Guíxols és un d'aquests llocs on més es pot viure la tardor d'una manera especial. És per això que, després de consolidar-se com una destinació estiuenca excel·lent, els últims anys s'ha convertit, gràcies a la seva oferta d'oci i cultural, en un poble idoni per realitzar unes petites vacances o una escapada de cap de setmana durant l'època tardorenca.

En aquest sentit, el Barcarola és un hotel wellness de la Costa Brava que ofereix als seus visitants una completa oferta d'activitats perquè els seus dies de desconnexió estiguin a l'altura de les seves expectatives. A continuació, repassem algunes d'elles:

Una escapada a un hotel wellness de la Costa Brava per a…

 

Caminar, passejar o anar amb bicicleta

A la tardor és més agradable fer senderisme o rutes amb bicicleta. Les altes o les baixes temperatures no són sinònim precisament de les millors condicions per realitzar aquest tipus d'activitats. El clima tardorenc és perfecte gaudir dels paisatges o els atractius turístics mentre passegem o circulem en bicicleta.

Gaudir del golf

Mai és mal moment per a un dia de golf. Menys encara a la tardor. Golf d'Aro, Golf Costa Brava, Golf Empordà, Golf Platja de Pals, PGA Golf Catalunya, Golf Torremirona o Golf Peralada són alguns dels camps que recomanem per les seves grans prestacions.

Relaxar-te de debò

L'Hotel Barcarola també té un paquet relax per aquelles persones que tenen un objectiu clar a les seves vacances: descansar i relaxar-se. Poden gaudir de sessions de ioga o pilates, massatges antiestrès, tractament facial minilift, etc.

Descobrir nous llocs

No podem acabar aquest article sense recordar-te la quantitat de meravelles que pots trobar en aquest petit poble i el motiu pel qual el turisme cultural a Sant Feliu de Guíxols és una opció atractiva per a qualsevol època de l'any.

Estàs segur que vols perdre't una escapada tardorenca? Dóna't unes merescudes vacances a un hotel wellness de la Costa Brava, encara que siguin petites! Reserva aquí el teu allotjament per a l'Hotel Barcarola.