Les activitats amb nens a la Costa Brava per gaudir en família

Seguim a casa, planificant els pròxims mesos i imaginant-nos com serà la nostra següent escapada. Les activitats amb nens en la Costa Brava permeten posar en el més alt de la nostra llista la zona del litoral nord català, perquè és garantia de diversió per a grans i petits.

En aquest sentit, Sant Feliu de Guíxols és un dels pobles costaners de la Costa Brava que destaca especialment per la seva ubicació estratègica i la seva gran oferta cultural i d'oci. Mostra d'això, està certificada com una Destinació de Turisme Familiar per l'Agència Catalana de Turisme.

Un litoral de penya-segats que combinen a la perfecció amb cales recòndites, passejades per la platja o amb l'encant d'espai naturals, com les Gavarres o el massís de l’Ardenya… i una infinitat d'activitats lúdiques per a grans i petits. No existeix marge de dubtes de què fa diferent a aquest municipi.

A continuació, et detallem el decàleg de plans a la Costa Brava definitiu per gaudir en família de dies que duraran per sempre. Dies memorables.

TOP-5 d'activitats amb nens en la Costa Brava

1- Anar a la platja

Les platges de la Costa Brava ofereixen gran varietat d'opcions per trobar les que millor s'adaptin a la nostra família. Des de les que són més tranquil·les fins les que cobreixen menys i que són ideals per a nens.

2- Parcs aquàtics

A Platja d’Aro, Roses o Lloret de Mar trobem parcs aquàtics que són un autèntic passatemps per a nens. Piscines amb ones, zones de jocs, rius artificials, atraccions aquàtiques, etc.

3- Jardins botànics

El parc de les Papallones a Empuriabrava i els jardins botànics de Blanes són ideals per conèixer milers d'espècies de plantes diferents i animals exòtics. Propostes que sorprenen sempre i estimulen la curiositat dels més petits.

4- Activitats aquàtiques

Practicar esports sota l'aigua sempre és un pla atractiu: busseig, windsurf, caiac, etc. permeten gaudir de la mar com mai i descobrir un fons marí ric, divers i únic.

5- Activitats esportives

I fora de l'aigua, la Costa Brava ofereix parcs d'aventura per a diferents edats, circuits de karts, simuladors de vol, camps de minigolf, etc. L'adrenalina, la diversió i l'esport mai falta.

Així mateix, durant tot l'any, especialment a la temporada estival, un gran nombre de municipis de la Costa Brava organitza les seves festes que inclouen activitats per a tota la família. Quan tot passi, podrem continuar gaudint d'aquests magnífics plans que ens estaran esperant. Segur.