Viu la primavera de la Costa Brava en bici amb l’Hotel Barcarola

L’agradable clima de primavera és únic per descobrir la Costa Brava en bicicleta. Entre molts recorreguts destaca la ruta del carrilet, que amb 39,7 quilòmetres de longitud uneix Sant Feliu de Guixols amb Girona. El seu recorregut de suau pendent recorre l’antiga via de tren que unia aquestes dues poblacions. Sobre la teva bicicleta descobriràs les comarques del Baix Empordà i el Gironès passant per boscos de pins o eucaliptus, camps de roselles i pobles amb encant.

Des de l’Hotel Barcarola, ubicat en un entorn idíl·lic a poca distància de la platja de la badia de Sant Pol entre Sant Feliu de Guíxols i S’Agaró, et proposem viure la primavera en bicicleta des de 98€ per persona i per a 2 nits. L’oferta, vàlida fins el 20 de juny, inclou l’allotjament i esmorzar en habitació doble i el lloguer d’una bicicleta per 1 dia.

Per a 2 nits, sempre en règim d’allotjament i esmorzar i incloent el lloguer d’1 dia de bici, el preu és de 98€ per persona. Per a 3 nits 142€ per persona i per a 4 nits 186€.

No t’ho pensis més i viu la primavera amb nosaltres!

Reserva ja en aquest enllaç