Actualitat

El dimarts 24 setembre no és un dia qualsevol en el calendari dels barcelonins i barcelonines. No ho és perquè és festiu, ja que se celebra el dia de la Mare de Déu de la Mercè en commemoració a la patrona de la ciutat comtal.

Així doncs, aquest any el calendari brinda a alguns l'oportunitat de passar un pont magnífic de quatre dies en el penúltim cap de setmana de setembre. Tot i que el dilluns 23 és laborable, no són pocs els que estan movent fitxes per alliberar el dia i així fer el que pot ser l'última escapada estiuenca.

El clima encara mantindrà temperatures pròpies de l'estiu, fins i tot més suaus i agradables, els preus són més competitius ara que a l'agost, els atractius turístics estaran menys saturats… Si ho pensem bé, aquesta escapada té molts més avantatges que inconvenients.

No obstant això, et responem algunes preguntes que pots fer-te per gaudir aquest pont com mereixes.

3 preguntes i respostes sobre el pont de la Mercè

Per què és una excel·lent opció fer una escapada?

L'estiu està acabant i la tornada a la rutina pot ser dura per a algunes persones. Aquest cap de setmana llarg pot ser una alternativa ideal per descansar i recarregar piles per encarar el tram final d'any de la millor manera possible.

A quin lloc puc anar?

El més aconsellable és una destinació que tingui una oferta àmplia: costa, gastronomia, activitats, cultura, etc. Un exemple genial és Sant Feliu de Guíxols, que és un poble perfecte per allotjar-se i fins i tot un immillorable punt de partida si volem conèixer altres municipis amb encant.

Quin temps farà?

Les previsions meteorològiques són positives, encara que el temps sempre canvia… Pràcticament fins l'últim moment mai sabem res amb precisió. No obstant això, la recta final del mes de setembre ens ofereix històricament dies assolellats perfectes per fer l'últim bany de l'estiu i acabar de bronzejar el nostre cos. A més, en cas de dies ennuvolats, llocs com Sant Feliu de Guíxols sempre tenen plans alternatius igual o més apetibles que un dia de platja.


No ho pensis més. A l'Hotel Barcarola tindràs tot el que estàs buscant per al pont de la Mercè. T'esperem!