Viu la Costa Brava com mai: sol, activitats i aventura

L'espera ha estat llarga però per fi ha acabat. L'Hotel Barcarola obrirà les seves portes a partir del pròxim 15 de juny per tornar a ser el lloc que ha estat sempre: el lloc per gaudir de vacances i escapades inoblidables.

El Barcarola es troba a Sant Feliu de Guíxols, uns dels municipis amb més bona fama de la Costa Brava. Amb unes vistes espectaculars a la badia de Sant Pol, aquest hotel sempre promet als seus visitants viure dies especials.

La ubicació de l'hotel és estratègica. Qualsevol pla és possible: des de visitar pobles de l'interior o llocs culturals fins a fer turisme actiu en bicicleta o a la mar. Existeix un viatge per a cada viatger. La gran sort de Barcarola és poder satisfer a gran multitud de visitants amb diferents interessos.

A més, Barcarola compta amb una gran tipologia d'allotjaments. Perquè cada parella, grup d'amics o família pugui gaudir de les comoditats concretes que busca per a la seva experiència.

Per què reservar les teves vacances en el Barcarola?

 1. Bona climatologia. Sant Feliu de Guíxols permet gaudir del sol càlid de la Costa Brava durant gairebé els 365 dies de l'any.

 2. Turisme actiu. Els visitants poden gaudir d'un total de 7 camps de golf per la zona i de diverses rutes per a fer senderisme amb bicicleta.

 3. Turisme cultural. La Costa Brava té també una bona llista de museus, construccions i pobles amb encant que has de conèixer.

I a més…

Paquet especial d'aventura i activitat en la Costa Brava

No et perdis aquesta gran oferta de l'Hotel Barcarola vàlida des del 15 de juny fins al 15 juliol. Promet fer-te gaudir com mai! Inclou:

 • 2 nits d'allotjament en règim d'allotjament i esmorzar

 • Una activitat a triar:

  • Sortida en cavall pel bosc

  • Dia de lloguer de bicicleta

  • Excursió en caiac a la badia de S’Agaró

El temps per a gaudir ja ha començat. Fes la teva reserva en menys de 5 minuts!