L'Hotel Barcarola es troba en un enclavament turístic envejable: la platja de Sant Pol, una badia oberta al mar amb aigües de poca profunditat. Un lloc únic per a qualsevol família o parella que busqui un paisatge espectacular.

Els pobles pintorescos i els paisatges muntanyencs i boscosos fan de la ubicació de l'hotel una localització idíl·lica per gaudir d'unes vacances que quedin en el record per sempre.

Sant Feliu de Guíxols es troba al sud de l'hotel. És un poble conegut pel seu monestir benedictí; de fet, es tracta d'un dels llocs més emblemàtics i visitats del centre històric.

Tot el que caracteritza a un poble pesquer es respira i es viu en aquest petit poble. Al llarg de l'any, sempre s'organitzen activitats en les que els visitants poden participar. Els guixolencs sempre reben amb els braços oberts les persones que volen conèixer Sant Feliu.

El passeig marítim és molt concorregut. El conjunt arquitectònic modernista de les cases que completa el paisatge enamora els visitants a cada pas que fan. Cada diumenge s’organitza un mercat amb productes típics de la zona i, fins i tot, regularment es poden presenciar sardanes, la dansa popular catalana per excel·lència.

Si ens dirigim cap al nord de l'hotel, arribem a Platja d’Aro, un dels pobles amb més fama de la Costa Brava. Les botigues, les terrasses, l'activitat nocturna o la seva gran oferta cultural i d'oci conviden a desxifrar tots els secrets que amaga.

La ubicació de l'Hotel Barcarola és un excel·lent punt de partida per conèixer altres llocs i ciutats de gran valor turístic. La muralla que envolta Girona, l'ambient de les Rambles de Barcelona, les obres més simbòliques del museu de Dalí a Figueres o les zones verdes de la Garrotxa són excursions que valen veritablement la pena.

Fes la teva reserva a través de la nostra web. Que ningú t’ho expliqui, viu-lo tu mateix!