Com gaudir de les Vies Verdes de Girona amb el bon temps

Les Vies Verdes de Girona s'han convertit en un autèntic atractiu per als visitants amb ànima més aventurera. Amb un recorregut de 125 km, des dels Pirineus fins a la Costa Brava, permet a ciclistes i senderistes gaudir d'alguns dels llocs més meravellosos de Catalunya.

Aquest patrimoni natural i cultural i el repte esportiu que representa són des de fa anys el motiu pel qual visitants de tota la geografia nacional i de l'estranger es llancen a viure aquesta experiència rica en tots els sentits.

La ubicació de l'Hotel Barcarola, a Sant Feliu de Guíxols, és un dels seus grans punts forts. Més enllà de tenir unes vistes espectaculars a la badia de Sant Pol, permet als seus visitants atrets pel turisme esportiu gaudir de tota tipus de facilitats per tenir una escapada a l'altura de les seves expectatives.

A més, el paquet Hike & Bike Experience de l'Hotel Barcarola és ideal per a gran quantitat de viatgers. Des de 199,00€ p.p per tres nits, ofereix una estada a mida: copa de benvinguda, habitació de luxe amb balcó, esmorzar bufet, servei de recollida des del final de la ruta amb bicicleta o senderisme (Girona o Platja d’Aro) per tornar a l'hotel i entrada gratis al gimnàs de l'hotel.

El bon temps de la Costa Brava convida a moure's. Coneix les rutes que no et pots perdre durant la teva estada a l'Hotel Barcarola.

5 rutes de Vies Verdes de Girona

1. Ruta del Carrilet I (Olot-Girona)
Travessa tres comarques i dotze pobles recorrent les valls dels rius Fluvià, Brugent i Ter. Té un pendent suau des d'Olot (440) fins a Girona (70 m). El seu punt més alt és de 558 m sobre el nivell de la mar en el coll d’en Bas.

54 -57 km
Ruta accessible
Desnivell 1,5%
Dificultat mitja

2. Ruta del Carrilet II (Girona-Sant Feliu de Guíxols)
Des de Girona fins a Sant Feliu de Guíxols té un suau pendent (15 m) que arriba al seu punt més alt a Cassà de la Selva (136 m). Es tracta del recorregut de l'antic tren que circulava per la zona i que permet conèixer dues comarques: el Gironès i el Baix Empordà.

39,7 km
Ruta accessible
Desnivell 0,5%
Dificultat mínima

3. Ruta Girona-Sarrià de Ter
És una ruta que es posa a la disposició del públic en general i que permet desenvolupar activitats esportives gaudint d'espectaculars paisatges. És l'inici de la futura ruta que connectarà Girona amb Banyoles - Serinyà.

4,5 km
Ruta accessible
Desnivell 0,5%
Dificultat mínima

4. Ruta Termal
Aquesta ruta connecta amb la via verda del Carrilet, a l'altura de Cassà de la Selva amb la Via Augusta o Camí Ral. El seu pendent suau permet gaudir de la bellesa paisatgística: camps de cultiu, boscos, massissos, etc. La ruta transcorre pel centre urbà de Caldes de Malavella, on podem observar l'aigua termal, identitat del municipi.

14,8 km
Desnivell 0,5%
Dificultat mínima

5. Ruta del Tren Petit
Aquesta ruta uneix Palamós i Palafrugell. El seu traçat discorre per una part del recorregut de l'antic tren conegut com a Tren Petit, que unia Palamós amb Girona creuant per La Bisbal d'Empordà.

14,8 km
Ruta accessible
Desnivell 1%
Dificultat mínima

Gaudeix de l'esport, del bon temps i de la Costa Brava a l'Hotel Barcarola. Reserva la teva estada en menys de 5 minuts… les Vies Verdes t'esperen!