Turisme esportiu a la Costa Brava: estàs preparat?

Durant les festes nadalenques els dinars familiars i alguns excessos estan a l'ordre del dia. No obstant això, amb gener comencem de nou la rutina. És el moment de posar-se en forma, per estar saludables i lluir figura de cara a l'estiu.

I quina millor manera de fer esport que combinar-ho amb el turisme, el benestar i el relax. En aquesta ocasió, et proposem 5 idees per realitzar turisme esportiu a la Costa Brava. Estem segurs que t'encaixaran a la perfecció.

Tenim plans per a tots els gustos i tots ells són ideals per desconnectar i allunyar-se de la vida sedentària. A més, es poden practicar a qualsevol època de l'any. Vols conèixer-los?

5 activitats perfectes de turisme esportiu a la Costa Brava

1. Jugar al golf

El golf és un esport que requereix concentració i pràctica, per tant, l'ambient on es desenvolupa ha de ser l'adequat. És una idea fantàstica per fer esport a la Costa Brava, mentre es gaudeix del clima i d'uns camps d’ensomni. Els paquets de Barcarola de golf et permeten preocupar-te només d'allò més important, tu. Aquests inclouen l'estada a l'hotel i l'entrada als camps de golf.

2. Ruta amb moto o bicicleta de muntanya

La Costa Brava és veïna dels empinats contraforts dels Pirineus on es troben rutes forestals molt emocionants. Atreveix-te a provar-ho, sempre acompanyat pels millors guies. Viu l'experiència d'anar pel fang, la sorra, el bosc i explorar el terreny dels Pirineus i la rocosa costa. Es poden llogar motos o bicicletes fàcilment o venir amb una pròpia. Es pot practicar tant si es té experiència com si és la primera vegada.

3. Submarinisme

Un esport molt emocionant per a tots aquells curiosos que vulguin conèixer el fons de la mar mediterrània. Igual que amb les rutes, també és possible practicar-ho indiferentment del nivell d'experiència. Existeixen escoles de busseig que t'ajudaran a descobrir el món màgic que s'amaga sota les aigües de la mà d'un instructor professional. Tant si t'agrada l’snorkel com si t'agrada el busseig, ho passaràs en gran i faràs esport.

4. Entrenament personal

Per aquells que volen quelcom més personalitzat i volen treballar algun aspecte específic o alguna part del cos determinada, existeix l'opció de contractar un entrenador personal. A la Costa Brava trobaràs el lloc perfecte per allunyar-te del dia a dia i començar una nova rutina d'exercicis al costat d'un professional. Existeixen paquets d'entrenament personal que et permeten compaginar l'entrenament amb l'allotjament i una mica de relax.

5. Ioga i pilates

El ioga és una disciplina tradicional que prové de l'Índia i ajuda a estar en forma: físicament i mentalment. És ideal per millorar postures, relaxar-se i enfortir el cos. D'altra banda, trobem pilates, exercicis molt afavoridors per al cos i perfectes per tonificar. La combinació de les dues disciplines pot resultar una experiència molt satisfactòria.

Què t'han semblat els nostres suggeriments? Posa't en forma durant la teva escapada a la Costa Brava!