Últims dies d'agost a Sant Feliu de Guíxols: més de 15 platges i cales per gaudir

Tot el que és bo s'acaba. La recta final d'agost acostuma a significar el final de l'estiu… Tot i això, encara tenim més d'una setmana per continuar gaudint del mes estiuenc per excel·lència.

El bon clima s'allargarà més enllà de setembre, per tant, encara queden dies de sol per gaudir. A més, les vacances poden acabar, però les escapades de cap de setmana per aprofitar els últims dies d'estiu són genials per fer menys traumàtica la tornada a la rutina.

I quin millor lloc per assaborir els últims dies d'estiu que Sant Feliu de Guíxols. L'Hotel Barcarola, situat a la platja de Sant Pol, té tots els serveis que qualsevol família o parella pot esperar quan busca desconnectar i gaudir: una bona ubicació, àmplia varietat de serveis, instal·lacions completes, ofertes de paquets per complementar l'estada, etc.

Si estàs en la recerca d'un lloc amb un ventall ampli de platges i cales, Sant Feliu és la destinació adequada. L'Hotel Barcarola es troba a una distància pròxima de les zones platjeres amb més encant de la localitat:

 1. Platja de Sant Pol

 2. Cala Ametller

 3. Cal d’es Cranc

 4. Cala del Peix

 5. Cala dels Mussols

 6. Cala de Port Salvi

 7. Cala del Moló

 8. Cala del Vigatà

 9. Cala Jonca

 10. Cala Maset

 11. Cala Urgell

 12. Canal de natació

 13. Platja de Can Dell

 14. Platja dels Canyerets

 15. Platja de Sant Feliu

 16. Sa Caleta

Per quina et decantes per descobrir primer? Reserva el teu allotjament a l'Hotel Barcarola i t'assessorarem perquè trobis justament el que cerques!