Sant Valentí 2020: Preparat per al teu febrer més romàntic?

El 14 de febrer està marcat a tots els calendaris. És l'oportunitat perfecta per viure una escapada romàntica que no només ens faci desconnectar de la rutina, sinó que ens faci viure una experiència irrepetible. Amb motiu del Sant Valentí 2020, t'oferim una oportunitat immillorable per sorprendre la teva parella.

Si estàs buscant el regal més romàntic i bonic, tenim una bona notícia: l’acabes de trobar. L'Hotel Barcarola, a Sant Feliu de Guíxols, ofereix una promoció exclusiva a propòsit de Sant Valentí que estarà disponible durant tot el mes de febrer.

Què inclou la promoció especial Sant Valentí?

  • Ampolla de cava a l'habitació a l'arribada. Per començar l'estada amb el peu dret i a l'altura de tot el que estarà per arribar.

  • Sopar romàntic en el Restaurant Las Dunas. Si la cuina mediterrània i casolana elaborada amb productes de mercat és la teva predilecció, aquest serà el teu temple gastronòmic.

  • Estada d'una nit en una habitació de luxe amb balcó. La comoditat, el confort i cada petit detall de les instal·lacions estan perfectament ideades perquè només et preocupis en gaudir.

  • Esmorzar de bufet amb cava. Perquè l’esmorzar és l’àpat més important del dia. Però hi ha esmorzars... i esmorzars.

Preu: A partir de 55 €/nit per persona

El teu Sant Valentí 2020, a una cala idíl·lica de la Costa Brava

Tranquil·la, gran i preciosa. No fa falta que sigui estiu per gaudir de les zones costaneres. La Cala de Sant Pol és segurament una de més belles de la Costa Brava. A l'hivern, la tranquil·litat, els paisatges o la sorra fina són també una experiència que no et pots perdre.

La sort dels visitants de l'Hotel Barcarola és que tenen la Cala de Sant Pol a tocar. Així doncs, què pla millor per gaudir d'un febrer romàntic? Relax, passejades per la platja, visita a atractius turístics, sopars d'altura… Reserva el paquet romàntic de l'Hotel Costa Brava… i que comenci l'aventura!