Viu en la Costa Brava un Carnestoltes 2020 ple de màgia, color i música

Hi ha tradicions que mai falten a la seva cita. El mes de febrer, és el torn d'una de les celebracions més esperades de l'any: el Carnestoltes 2020. Un any més arriba aquesta festivitat a la Costa Brava per il·luminar els seus carrers. I com és ja habitual, la música, les disfresses, els balls, les rues i una gran llista d'activitats seran motiu de diversió per a grans i petits.

A l'Hotel Barcarola, aprofitem aquesta ocasió per llançar una promoció especial Carnestoltes, des de 49 euros per persona, només vàlida des del 21 de febrer fins a 22 de febrer. Això és el que inclou:

  • Una nit en una habitació de luxe amb balcó. Perquè gaudeixis de la comoditat i el confort d'una nit d'hotel que sobrepassi les teves expectatives.

  • Sopar (menú del dia) en el nostre restaurant Las Dunas. Perquè gaudeixis de la cuina mediterrània i del menjar clàssic espanyol amb productes de primera classe.

  • Esmozar bufet. Perquè recarreguis piles de la millor manera possible. Ja saps el que diuen: l’esmorzar és el menjar…

El pla perfecte per al Carnestoltes 2020

La ubicació de l'Hotel Barcarola, a Sant Feliu de Guíxols, és ideal per viure un Carnestoltes 2020 únic. La seva proximitat amb altres pobles, com Platja d’Aro o Santa Cristina d'Aro, permetrà als visitants gaudir de les rues que desfilen per cadascun dels pobles durant el cap de setmana.

A continuació, et detallem les dates claus de les rues que tindràs l'oportunitat de viure en primera persona:

  • Divendres 21 de febrer, a la tarda. Rua a Sant Feliu de Guíxols

  • Dissabte 22 de febrer, a la tarda/nit. Rua en Platja d’Aro

  • Diumenge 23 de febrer, a la tarda. Rua a Santa Cristina d'Aro

Els preparatius per al Carnestoltes 2020 ja comencen a anticipar la gran festa que està per venir. Les carrosses es transformaran en autèntiques obres d'art i els carrers s'ompliran de balls. En altres paraules: un cap de setmana fantàstic t'està esperant. De debò et resistiràs a no viure tota la màgia d'aquests dies? Reserva en menys de 5 minuts!