Actualitat

A l’Hotel Barcarola sempre hem apostat per la cultura i la seva difusió entre els diferents públics i en totes les seves manifestacions. És per això que aquest any estem molt orgullosos de ser un dels patrocinadors oficials del Festival de Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada és un dels festivals amb més història de tota la Costa Brava, organitzat per TheProject, una de les principals promotores del país. Va néixer el 1958 a Sant Feliu de Guíxols i és un dels festivals amb més tradició de tot Espanya.

És una proposta única, ja que ofereix i contempla tots els àmbits del món de la cultura. Des de concerts de diferents cantants i grups musicals coneguts internacionalment i nacionalment, tot tipus de música, teatre, tallers i moltes altres activitats que es converteixen en les protagonistes dels carrers de Sant Feliu de Guíxols durant els dies d’estiu.

Així que si ets un apassionat del món de la música, t’encanten els festivals i sempre tens ganes de provar i viure coses noves, et proposem que vinguis a viure el Festival de Porta Ferrada a l’Hotel Barcarola.