Sant Feliu de Guíxols, destinació turística familiar certificada

Tranquil·la, amb bona qualitat de vida i amb una bona oferta de serveis turístics i activitats per satisfer les exigències de qualsevol família. Així és Sant Feliu de Guíxols, una ciutat de la Costa Brava certificada com a Destinació de Turisme Familiar per l'Agència Catalana de Turisme.

Però què fa diferent a aquest petit municipi? Possiblement, un paisatge replet de contrastos: un litoral de penya-segats que combina amb petites cales, passejos per la platja i l'encant d'espai naturals, com les Gavarres o el massís de l’Ardenya. I si per si no fos prou, un ampli programa de propostes de qualitat per als més petits: esportives, lúdiques, culturals, etc.

Sant Feliu de Guíxols és un indret únic al Baix Empordà que, com a mínim, és una visita obligada durant les teves vacances: cases modernistes i senyorials, el monumental Casino de la Constància, el monestir benedictí, les platges entre penya-segat i penya-segat (com la cala Canyetes, Port Salvi o Sant Pol), la seva Porta Ferrada, els Camins de Ronda, excursions…

Història, patrimoni i música

Les opcions per gaudir a Sant Feliu no s'acaben. El seu patrimoni històric és captivador per a visitants de qualsevol racó del món i de totes les edats. És fàcil admirar tots els símbols i referències que amaga aquesta ciutat.

Especialment a l'estiu, aquest poble costaner situat al cor de la Costa Brava brilla amb una llum especial gràcies al Festival Porta Ferrada. És el festival més antic celebrat a Catalunya i un dels més reconeguts a nivell estatal. Els carrers, les places i l'ambient s'impregnen d'aquesta gran explosió cultural.

Aquest any se celebra la seva 57a edició. Fins al 20 d'agost, la música, el teatre i la dansa continuaran regnant a Sant Feliu. Luz Casal, Melendi o God Save The Queen (grup homenatge a Queen) estaran en concert durant les pròximes setmanes. T'ho perdràs?

Aquest estiu tria Sant Feliu de Guíxols per a les teves vacances i... tornaràs l'any que ve. És impossible no enamorar-se d'un lloc com aquest! Reserva el teu allotjament: tens un bon nombre d'opcions per triar en funció del que necessiti la teva família. T'esperem.