Gaudeix a Van der Valk

Descobreix la nostra oferta gastronómica

La Casita és la nostra acollidora terrassa espanyola a la vora de la piscina. Aquí servim saboroses tapes espanyoles, hamburgueses, amanides i còctels refrescants. El tercer restaurant es diu Tucan Beach i es troba a la platja de la romàntica badia de Sant Pol. Aquí tens una àmplia selecció de saborosos aperitius, pizzes, entrepans i molt més.

Gaudeixi d’un bon esmorzar, dinar i sopar a Van der Valk Hotel Barcarola. Comenci el seu día amb un deliciós esmorzar al nostre bufet, dini sota el sol catalá o acabi el seu dia escollint un deliciós sopar amb els seus éssers estimats.

Al restaurant Las Dunas oferim una carta "Valk" i clàssics espanyols com una deliciosa paella. El restaurant té una terrassa acolorida i atractiva, així com un interior a la fresca.

Tucan Beach

Restaurant

Al Tucan Beach pot gaudir d'un bon tassa de cafè, un esmorzar o de saboroses hamburgueses i amanides per emportar. Tucan Beach té una gelateria, anomenada Pink, amb gelat casolà! Tucan Beach i Pink es troben al passeig marítim de s'Agaró.

Per als còctels i tapes més deliciosos, pren seient a la terrassa de La Casita. Aquí podreu gaudir de deliciosos tapes, com ara nachos, olives i fuet, així com dels plats a la graella, batuts i gintònics.
Depenent del temps, La Casita està oberta en els horaris següents.

Terrassa al terrat Tejado és la terrassa on gaudir d'una deliciosa beguda, però també és el lloc per a grans festes i esdeveniments.