Per als nostres convidats més joves

Valk Kids a l'Hotel Barcarola

Gaudeix d'una agradable estada a Van der Valk Barcarola amb tota la família. Al nostre hotel oferim apartaments i habitacions familiars, amb un dormitori addicional per als nens. Els nostres apartaments estan equipats amb una llitera. També podeu allotjar-vos amb tota la família en una confortable habitació Van der Valk, equipada amb un bressol addicional. És una solució acollidora i ideal per a una estada relaxant i familiar.

Gaudeix d'un sopar familiar inoblidable amb el Menú Timo Toekan durant la teva estada al nostre hotel. Aquest menú infantil, derivat de la coneguda carta Van der Valk, ofereix diverses opcions com salmó, pasta, schnitzel i saborosos aperitius amb patates fregides. Deixa que els teus fills gaudeixin d'un àpat saborós, perfectament adaptat a les seves preferències. Una experiència culinària per a tota la família durant la teva estada al nostre hotel.

Descobreix innombrables sortides familiars a Van der Valk Barcarola! L'hotel està situat a pocs passos de la platja de Sant Pol. Gaudeix de la vista sobre la badia des de la terrassa de la nostra gelateria Pink i tria entre una àmplia gamma de gelats casolans. A més de la nostra pròpia piscina, trobareu el parc de natació i jocs Aquadiver a prop. Alguna cosa per a tothom, tant a l'exterior com a l'interior del còmode entorn del nostre hotel.