Salut, benestar i vitalitat a les teves vacances a l'Hotel Barcarola

És possible arribar a les vacances sense forces ni energies: tensió acumulada, cansament, fatiga… Precisament, les vacances han de servir-nos per treure’ns de sobre totes aquestes sensacions negatives, gaudir de moments de desconnexió i recarregar a poc a poc les piles per a la tornada a la rutina.

A l'Hotel Barcarola prenem nota d'aquestes necessitats que poden tenir els nostres visitants. És per això que implementem tot allò que pot comportar un benefici per a l'energia física, emocional, mental i fins i tot espiritual dels nostres hostes.

Els paquets de vitalitat de l'Hotel Barcarola t'ajudaran a gaudir d'unes vacances adaptades totalment al que necessites. A continuació, et proposem una petita llista d'activitats que posem al teu abast per aquest objectiu concret:

A la recerca del teu benestar amb…

Ioga

És cert que el ioga no és màgia, però molts experts en salut coincideixen en els seus efectes positius sobre l'organisme humà: ens permet aconseguir una major qualitat i esperança de vida. Entre alguns dels seus beneficis, podem destacar: enforteix músculs i ossos, augmenta la flexibilitat, alleuja el dolor, ens manté en forma, millora la respiració...

Mindfulness

El Mindfulness ens ajuda a gestionar les emocions, les reaccions, les actituds i els pensaments per afrontar les situacions que se'ns presenten cada dia. Tot això és mitjançant la pràctica i el perfeccionament de la consciència. Aquest és el camí per desenvolupar actituds positives respecte al nostre estat mental i emocional.

Natació

Nedar no només beneficia el nostre cos, sinó que també la nostra ment. La natació és l'esport més complet: participen dos terços dels músculs del cos i es potencia la força, la resistència i la flexibilitat. Es pot practicar a qualsevol edat i el risc de lesionar-nos és molt baix. A més, quan ens submergim a l'aigua i ens concentrem en la respiració, el cos es relaxa, es redueixen la sensació d'estrès i els símptomes de la depressió.

Coach de nutrició

Un coach de nutrició és un professional que pot ser-nos de gran ajuda per identificar i vèncer diferents dificultats, creant l'entorn i adoptant l'actitud adequada per aconseguir un canvi a la nostra alimentació. Aquesta transformació també ens permetrà millorar aspectes personals i el nostre estil de vida. Recorda: som el que mengem.

Preparats per donar la benvinguda a la vostra millor versió? Reserva el teu allotjament a l'Hotel Barcarola!