Ioga

Tots els dijous hi ha una classe de ioga de 18:15 a 19:15 h (juliol i agost 2019 de 19:15 a 20:15 h).

Més informació del ioga:
El ioga és una inversió en si mateix a través del moviment i la relaxació per a la pau interior. La respiració és la manera de portar-se al “ara”. La nostra forma de pensar té la tendència de disparar a totes direccions i trencar-se; durant el ioga enfoques la seva atenció en el que estàs fent, fent l’exercici. Centra la seva atenció en la respiració i amb aquesta atenció enfocada roman al “ara”. Amb el resultat que els seus pensaments es calmin. El ioga hi és per equilibrar l’ésser humà a través de la cooperació del cos, la respiració i la consciencia. En unir el cos i la consciencia per mitjà de la respiració porta pau espiritual, una “llar” en vostè mateix. Les postures de ioga enforteixen la columna vertebral, els músculs i milloren la circulació i el funcionament dels òrgans i centres d’energia.

Ioga significa literalment; unir-se. Fusionant-se, i també aprofundint espiritualment connectant amb si mateix, pau, harmonia i experimentant.

L’equilibri entre extrems s’expressa en, per exemple:
- Masculí / femení
- Moviment / immobilitat
- Inhalació / exhalació
- Prémer / deixar anar

En general, el ioga millora la concentració, la resistència a l’estrès, la vitalitat i el complet benestar físic i mental.

Mitjançant el formulari de contacte a continuació pot sol·licitar informació addicional o fer una reserva.

* obligatorio