Vacances en família a l’Hotel Barcarola

Els petits de la família sempre troben a la Costa Brava el lloc perfecte per gaudir de l'estiu. Els encanta l'aigua, així que la piscina de l'Hotel Barcarola i la gran llista de platges de l’entorn es converteixen ràpidament en els seus passatemps preferits.

Els pares, que són feliços si els fills ho estan, encara es mostren més satisfets quan descobreixen tot el que hi ha, més enllà del banyador, el para-sol i la crema solar. La Costa Brava ofereix un ampli ventall d'opcions per satisfer amb èxit a qualsevol família que busca una destinació turística familiar completa.

Per què triar l'Hotel Barcarola a l’estiu?

Piscina

La piscina exterior captiva tant a grans com a petits. Així, els nens poden gaudir de l'aigua, un dels llocs on passaran més temps durant les vacances. Els pares, que també tenen el dret de gaudir de l'aigua tant com els més petits, poden alternar els banys amb alguna beguda i un refrigeri a la terrassa de la piscina.

Aquadiver

I si la piscina els agrada, els parcs aquàtics ni ens imaginem. A la Costa Brava es troben dos parcs aquàtics d’Aquadiver, que compten amb diferents atraccions: piscines d'ones, rius ràpids, tobogans, kamikazes, etc. És un pla genial per viure en família.

Habitacions familiars

Un hotel que et fa sentir com a casa no té preu. L'allotjament de l'Hotel Barcarola compta amb habitacions de luxe, suites i habitacions amb diferents serveis i equipaments perquè totes les famílies puguin triar amb facilitat l'opció que els resulti més còmoda.

Oci

La Costa Brava és més que banys a la platja, els refrescos a les terrasses i els passejos. Visites a jardins tropicals, rutes per parcs naturals, monuments, pobles pintorescos, esports aquàtics, activitats esportives, simuladors de vol, minigolf, festivals… Definitivament, té una àmplia oferta per omplir l'agenda de qualsevol família.

No us ho penseu més… Reserveu les vostres vacances a l'Hotel Barcarola!