Sport & Training hotel

A la primavera i tardor, el clima a la Costa Brava és molt agradable per caminar, jugar a golf i anar amb bicicleta. Durant les primeres hores del matí és meravellós nedar, córrer, jugar a tennis o anar amb bicicleta. A l’hotel hi ha una sala de fitness, que pot utilitzar de forma gratuïta com a hoste de l’hotel.

Hi ha tarifes especials per a aquests atletes. L’estada mínima és de 3 dies. Oferim sales teòriques i oportunitats d’entrenament màxim sota la bandera de Van der Valk.
Per a ciclistes i motoristes tenim un garatge tancat per a l’emmagatzematge de l’equip. Pels practicants de golf han de saber que hi ha acords amb els camps locals per reserva de greenfees i lloguer d’equips. Els nostres recepcionistes es complauen a informar sobre les possibilitats.

Els equips nacionals d’Holanda, Bèlgica i França s’entrenen regularment en aquesta àrea durant el “període d’hivern” a causa del clima temperat, amb temperatures que rarament estant per sota dels 10 graus. La clima ideal per practicar esports!

Podeu trobar més informació a la nostra pàgina web de all Sports Hotel Barcarola.