Oferta d'estiu: 2 nits a la Costa Brava amb activitats des de 114€ p.p.

La Costa Brava, una de les destinacions estiuenques per excel·lència, regala als seus visitants experiències inoblidables: descobrir platges i cales espectaculars, fer rutes amb bicicleta, senderisme, visites culturals, anar de compres… Existeix tot un món d'activitats per gaudir d'una de les zones més belles d'Espanya.

És per això que aquest estiu, més que mai, reivindiquem els tresors que ens brinda el nostre territori. Aquells tresors que tenim més a prop i als quals ens és més econòmic i fàcil d'arribar. Perquè a vegades no és necessari anar-se’n molt lluny per passar-ho molt bé.

L'Hotel Barcarola, situat a Sant Feliu de Guíxols, un dels pobles costaners de referència de la Costa Brava per la seva oferta turística, llança una promoció única per viure una escapada irrepetible aquest estiu.

Es tracta d'una promoció amb diferents opcions, segons si vols incloure una activitat esportiva o cultural o si prefereixes un sopar. Pren nota del que t'oferim des de 114€ per persona.

PROMOCIÓ OFERTA D'ESTIU

Pack turisme actiu

  • 2 nits d'allotjament

  • 2x esmorzar

  • 1x activitat (ciclisme, museu, celler o caiac)

Preu: des de 114€ per persona

Paquet culinari

  • 2 nits d'allotjament

  • 2x esmorzar

  • 1 copa de cava

  • 1x sopar (menú de 3 plats)

Preu: des de 119€ per persona

Paquets vàlids des de 15 juny fins al 30 de setembre

L'Hotel Barcarola ofereix una gran tipologia d'habitacions perquè cada hoste pugui gaudir d'una experiència segons les seves expectatives. Les seves instal·lacions i serveis, a més, arrodoneixen una estada espectacular: gimnàs, piscina, lloguer de bicicletes, lloguer de iots, servei de trasllat, admissió de mascotes…

Així mateix, Barcarola segueix estrictament les normes sanitàries i de seguretat establertes pel Govern per garantir als nostres visitants estades segures, còmodes, agradables i tranquil·les.

No perdis més temps i reserva en menys de 5 minuts la teva escapada d'estiu. Més informació i reserves aquí.