Reunions Hotel Barcarola

Just al costat de la platja de la Costa Brava hi ha l'atractiu Van der Valk Hotel Barcarola. L'Hotel Barcarola situat a 1 hora i 45 minuts amb cotxe de l'aeroport El Prat de Barcelona i a 50 m de la platja. L´hotel disposa d´una sala multifuncional amb capacitat per a 60 persones. A més, Van der Valk Hotel Barcarola disposa de 44 habitacions d'hotel de luxe i 16 apartaments espaiosos, per si ho desitgen poden allotjar-vos amb nosaltres després de la reunió per la seva comoditat.

Reuniones

Van der Valk Hotel Barcarola disposa d´una sala de reunions de 84 m². Això fa que l'hotel estigui preparat per a hostes de negocis i privats.    Mitjançant diferents opcions de muntatge,  la nostra sala multifuncional també és apta per a diverses ocasions. Què tal un sopar de festa o una reunió? Gràcies a la diversitat, flexibilitat i experiència del nostre equip, una reunió al Van der Valk Hotel Barcarola representa una reunió amb tots els serveis.

Les sales de reunions disposen d'abundant llum natural i diverses instal·lacions perquè la sala tingui totes les comoditats. Per exemple, la sala té un projector amb pantalla de projecció, un rodafoli amb paper i bolígrafs, un micròfon amb caixa, un equip de música, material d'escriptura i Wi-Fi gratuït. A més, se li subministra regularment aigua i caramels de menta.

Installacions de l'Hotel Barcarola

A més de les diverses instal·lacions per a reunions, Van der Valk Hotel Barcarola compta amb 44 confortables habitacions de diferents dimensions, una sala multifuncional, 3 restaurants, cadascun amb la seva pròpia especialitat i la seva pròpia terrassa,  per a festes tenim una terrassa en la part superior de l'edifici. Totes les habitacions estan atractivament moblades i completament equipades. A més, tot l'hotel està equipat amb WiFi, que podeu utilitzar de forma gratuïta com a hoste, i l'hotel disposa de suficients places d'aparcament exterior gratuïtes. Prefereixes estacionament cobert? Això també és possible, pagant un suplement pot aparcar el seu automòbil al garatge de l'hotel. Finalment, l'Hotel Barcarola disposa a més  d'un gimnàs, una piscina exterior (lleugerament) climatitzada amb terrassa i una àmplia zona de benestar, , servei de transfer, servei de bugaderia i tintoreria.