MEETINGS & EVENTS

Hotel Barcarola

A la Costa Brava hi trobarà Van der Valk Hotel Barcarola. A més de les diverses instal·lacions d’ hotel també compta amb 1 sala de reunions multifuncional disponible per a un màxim de 60 persones. Hotel Barcarola té 44 habitacions d'hotel i 16 apartaments, cosa que fa possible passar hi la nit després de la reunió. Els podem oferir diferent tipus d’habitacions segons la necesitat del client i segons el tipus d’event com ara còctels, presentacions, fires i reunions.

Vostè  és benvingut al Van der Valk Hotel Barcarola per a tot tipus de trobades sigui per una reunió de negocis ó privada. L'Hotel Barcarola disposa d'un aparcament exterior gratuït amb part de les places asfaltades. Aquest aparcament  és gratuït per als clients de l'hotel, restaurant o sales de reunions. Per a reunions  podeu contactar-nos per planificar-li segons les seves necesitats , de manera que no us haureu de preocupar de res més.

A més de reunions, també és possible utilitzar la nostra sala per a altres esdeveniments al Van der Valk Hotel Barcarola. Mitjançant diferents opcions de muntatge,  la nostra sala multifuncional també és apta per a sopars, festes i buffets.