Una escapada romàntica de juny a l’Hotel Barcarola

Aquest mes de juny ve carregat de sorpreses: donarem la benvinguda al bon temps, a l’estiu, a les vacances… I molts també tenen l’oportunitat de gaudir d’un pont, el del 10 de juny. I què tal si l’aprofites per fer un regal a la teva parella?

El mes de juny és el millor mes per aprofitar per fer una escapada i estar tranquil. I a l’Hotel Barcarola tenim un paquet ideal per aquestes ocasions i fer una escapada romàntica. Sorprèn a la teva parella amb una nit romàntica a un dels millors hotels de la Costa Brava, situat a Sant Feliu de Guíxols, un indret idíl·lic on venir a passar uns quants dies i desconnectar de tot, relaxar-te i respirar aire pur.

El paquet inclou una ampolla de cava de benvinguda, una nit a l’hotel, un esmorzar buffet lliure amb productes de primera qualitat i de proximitat, un sopar de tres plats per a dues persones al Restaurant Las Dunas i 25 minuts de massatge relaxant. Tot això, a partir de 99€ per persona.

A l’Hotel Barcarola t’oferim l’oportunitat de venir a gaudir d’un cap de setmana romàntic a la Costa Brava durant la millor època de l’any. Aprofita ara i fes la teva reserva aquí.