Patrocionadors del Festival Porta Ferrada 2019

Arriba una nova edició del Festival Porta Ferrada. Des del 4 de juliol fins al 20 d'agost de 2019 tindrà lloc un any més a Sant Feliu de Guíxols, a la Costa Brava, aquest esdeveniment estiuenc per excel·lència.

Aquest any l'Hotel Barcarola és un dels seus patrocinadors oficials. El suport a la cultura i a la seva difusió sempre ha caracteritzat a l'empresa hotelera. El Festival Porta Ferrada, que se celebra des del 1958, és conegut per proposar un cartell que aglutina gran quantitat de disciplines artístiques; també per comptar amb la participació d'artistes consolidats i talents emergents de l'escena nacional i internacional.

És motiu d'orgull que l'Hotel Barcarola pugui contribuir en aquesta proposta única de l'àmbit cultural. El programa d'aquest any no decebrà ningú: concerts de cantants i grups musicals coneguts a nivell nacional i internacional de gran varietat d'estils, monòlegs, programes en directe i una infinitat d'espectacles i activitats per a tots els gustos.

Actuacions destacades de la 57a edició del Festival Porta Ferrada:

5 de juliol - La Resistencia amb David Broncano, Ricardo Castella, Jorge Ponce i Grison

6 de juliol - Hem de parlar, nene amb Andreu Buenafuente, Berto Romero i Carlos Latre

7 de juliol - Bona gent amb Quim Masferrer

12 i 13 de juliol - Manolo García

29 de juliol - God Save The Queen

1 d’agost - El Pets

6 d’agost - Luz Casal

7 d’agost - Patti Smith & Band

8 d’agost - José Mercé - Tomatito + Las Migas

9 d’agost - Manuel Carrasco

11 d’agost - Amaia + Los Hermanos Cubero

12 d’agost - New Order

13 d’agost - Melendi

14 d’agost - The Human League

15 d’agost - Beret

16 d’agost - Joan Dausà

Contagia't de l'ambient màgic que es respirarà aquest estiu als carrers de Sant Feliu de Guíxols. Reserva la teva habitació a l'Hotel Barcarola… i a gaudir!