Aquests mercats locals a la Costa Catalana mereixen una visita

A prop del Van der Valk Hotel Barcarola es poden trobar uns mercats ambulants locals que val la pena visitar. Vol saber més sobre els millors mercats de la Costa Brava? A continuació, trobarà més información i a més, tots els mercats estan ordenats segons el dia de la setmana.

El mercat ambulant de Palamós

Cada dimarts, entre les 09:00 i 13:00 hores, pot visitar el gran mercat de Palamós, un petit poble ubicat a una badia molt bonica. En aquest mercat ambulant trobarà, entre altres coses, roba, sabates i altres complements. Durant la resta de la setmana, Palamós també compta amb un mercat més petit amb carn, peix, verdures i altres productes alimentaris. Després d'anar de compres, també pot gaudir d'una bona tassa de cafè a una de les cafeteries properes.

Visiteu Sant Antoni de Calonge

El mercat ambulant de la localitat costanera de Sant Antoni de Calonge té lloc els dimecres. Aquest mercat és a només 15 minuts amb cotxe i també comença al voltant de les 09:00 i dura fins aproximadament les 13:00/14:00 hores.

De compres a Calonge

Tots els dijous hi ha un bonic mercat a Calonge que definitivament val la pena visitar. En aquest lloc hi ha carrers estrets i encantadors amb edificis d'allò més autèntic on poder anar després del mercat, si així ho desitja.

El mercat de Platja d’Aro

Al mercat dels divendres de Platja d’Aro pot comprar molts productes diferents. Des de fruits secs, fins a peix salat, roba, ceràmica i altres souvenirs. El mercat comença a les 08.00 hores.

Explorant els mercats de Sant Feliu de Guíxols i Tordera

Els diumenges pot triar entre dos mercats diferents, o per descomptat, visitar tots dos. El mercat de Sant Feliu de Guíxols ofereix principalment roba i alimentació.

D'altra banda, el mercat de Tordera és molt conegut des de fa segles. Pot fer una agradable passejada per tots els llocs del mercat. A més, els pintorescos voltants també són dignes de veure.