Nordic Walking

Nordic Walking és caminar amb bastons d’esquí adaptats. És una activitat (relativament) nova a Espanya, als Països Baixos i Bèlgica i molt popular a Escandinava i als Estats Units.

A Finlàndia, d’on prové el Nordic Walking, ja hi ha més d’un milió de practicants.
Nordic Walking es va originar a Finlàndia com a entrenament d’estiu per a esquiadors de fons. Els Nordic Walkers fan un major ús de les espatlles i els músculs dels braços.

Els efectes del Nordic Walking:
El Nordic Walking és més intens de caminar, però és menys estressant per al cos i s’experimenta com menys esgotador que caminar sense pals. Malgrat els efectes més grans en el cos no és, però, com més gran sigui la intensitat percebuda. Això es deu al fet que la càrrega està més estès per tot el cos. Els músculs de l'esquena, espatlles i braços s'utilitzen amb més intensitat, per ser entrenats a través del mateix. Això dóna lloc a un alleugeriment considerable de les articulacions. I amb l'ús correcte del canell, les articulacions del genoll i el turmell s'alliberen fins a un 30%.

La freqüència cardíaca és de 10 a 15 batecs per minut més alta que amb la marxa normal, això millora el funcionament del cor i els vasos sanguinis. Mentre que està practicant el Nordic Walking, l’absorció d’oxigen és un 20% més alta i el consum d’energia és fins i tot un 45% més gran en comparació amb la marxa normal. El Nordic Walking és, per tant, ideal com un esport de resistència eficaç, tant per a millor forma física com per perdre pes excessiu.

Mitjançant el formulari de contacte a continuació pot sol·licitar informació addicional o fer una reserva.

* obligatorio