Fisioterapeuta

La fisioteràpia també està disponible al Van der Valk Hotel Barcarola.

Un clima meravellós, molt de sol i prop de la platja. Només això ja és motiu suficient perquè vostè se rehabiliti al Van der Valk Hotel Barcarola. En mans del nostre expert fisioterapeuta podrà recuperar-se de la seva lesió en les millors condicions.

Qué és fisioteràpia:
El fisioterapeuta és l’especialista en moviment.
La fisioteràpia té com a objectiu fer que et moguis el millor possible.

El cos humà és un cos increïblement intel·ligent i ben organitzat de músculs, ossos i articulacions, en el qual hem de confiar diàriament. Caminar, estar dret, saltar, inclinar-se; sovint són moviments completament evidents per si mateixos. Aquest moviment no és tan obvi; només es donarà compte quan li molesta alguna cosa, si el cos no coopera per un temps. La persona que ho sap tot és el fisioterapeuta; l’especialista en moviment. Pot contactar-li per al tractament de molèsties, però també per prevenir (pitjors) molèsties.

Anualment, més o menys 2,5 milions de persones, joves i grans, van al fisioterapeuta. Tenen molèsties a causa de la seva postura o perquè un moviment causa problemes.
Aquestes poden ser lesions esportives, molèsties durant el treball, molèsties resultat d’un accident o malaltia, un moviment” incorrecte” o simplement perquè el cos envelleix.
El seu fisioterapeuta li assessora, els tracta i els guia perquè pugui continuar la seva vida diària el millor possible.

Mitjançant el formulari de contacte a continuació pot sol·licitar informació addicional o fer una reserva.

* obligatorio