Hotel Barcarola està obert

Les mesures preventives preses a Espanya a causa del Covid19 han tingut impacte en el nostre hotel però els nostres clients sempre són benvinguts al Van der Valk Hotel Barcarola.

Des del 23 de novembre de 2020 és obligatori mostrar una prova negativa del Covid19 (presa màxim 72 hores abans de viatjar) a l'arribar a Espanya.

És obligatori utilitzar una màscara facial, tot i que està a una distància de 1.5 metres. Es permeten grups de fins a 6 persones.

Per a informació actual, si us plau consultin: https: www.spth.gob.es

Gimnàs

FitnessClub Sant Pol està obert. Ha de fer servir la seva pròpia tovallola i l'equip ha de ser desinfectat després d'usar-se.
Lliçons (classes dirigides) en grup encara s'ofereixen. Cada persona ha de tenir un espai de 2 x 2 metres a la seva disposició. I es permet un màxim de 6 persones al gimnàs i durant una classe de gimnàs.


Si té qualsevol símptoma de refredat com rinitis, nas que moqueja, esternuts, mal de coll, tos lleu, o febre de 38 graus Celsius, si us plau quedeu-vos a casa.

Farem tot perquè la seva estada sigui el més segura possible. Moltes gràcies per confiar en Van der Valk i esperem donar-los la benvinguda molt aviat.
Si té alguna pregunta es poden posar en contacte amb nosaltres al +34 972 32 69 32.

 

Salutacions cordials,  

La família Van der Valk