Regala’t un descompte pel teu Aniversari!

Felicitats !   aquest any l’ hotel barcarola fa 60 anys !

Ens agradaría celebrar-ho  amb  vosaltres i per aquest motiu hem preparat una promoció per a totes aquelles persones que durant l’any 2023 compleixin els “60 anys” oferint-los un descompte del 60% de la seva reserva.

Per això cal enviar nos un correu electrònic a: barcarola@valk.com per obtenir un “codi descompte”.

Important per rebre aquest codi cal acreditar l’aniversari dels 60 anys fent-nos arribar el vostre dni.  la promoció només s’aplica a la habitació doble la primera nit.

Les installacions de l’ Hotel Barcarola

A l'hotel Barcarola teniu diferents activitats per fer o si preferiu pels voltants. El wellness de l'hotel compta amb un bany de vapor interior; un jacuzzi, sauna i dutxa exterior. A més disposa d´una piscina exterior lleugerament climatitzada amb terrassa. El lloc perfecte per relaxar-se del tot!

O que tal menjar alguna cosa en un dels restaurants de l'hotel? Al restaurant Las Dunas podreu gaudir d'un cafè, un bon esmorzar o un extens àpat/sopar. Per a una vetllada de tapes, hi ha el nostre bar La Casita que també tenen grill. Per postres pot demanar un gelat refrescant a la nostra gelateria Pink.

Descobriu la Costa Brava

L’Hotel Barcarola está situat a la localitat de s’Agaró, a la Costa Brava. La zona que envolta l’hotel és coneguda pels bon ambient com a centre turístic  costaner, els seus acollidors pobles pesquers i les bones rutes per a gent que li  agradi el ciclisme. Si van de visita per Sant Feliu de Guíxols,  antic poble de pescadors és conegut pel seu Monestir Benedictí i  Museu històric a 3 km de  l’Hotel Barcarola. Volent visitar una ciutat?  Aleshores poden desplaçar-se a la interesant ciutat de Girona o amb més diversitat cultural i ambiental a Barcelona.


Us agradaria explorar els voltants de l’Hotel Barcarola? Aleshores des de  l’hotel podeu llogar fàcilment una bicicleta  per a 1 ó més dies, també oferirm la posibilitat de contractar un guía que us ensenyarà i explicarà les diferents rutes amb bicicleta que tenim a la Costa Brava.

 Així aprendrà tot sobre la zona al llarg del camí. A més de les belles rutes ciclistas, la Costa Brava compta amb un dels litorals més bells d’Europa. Per tant, podeu contractar el nostre vaixell, Carpe Diem, amb o sense capità a l’hotel.