Vital

Mindfulness

Un a un ioga, meditació i mindfulness, ara també al Hotel Barcarola.

Què és mindfulness:
El “Centre de Mindfulness” de la Universitat de Massachusetts ha demostrat que promoure més mindfulness mitjançant la pràctica regular i informal de meditació pot significar molta diferència per a la qualitat de vida de les persones amb tot tipus de trastorns crònics d’estrès i malalties doloroses. A més totes aquestes persones que pateixen estrès de la vida diària, on la multitasca s’ha convertit en una virtut. Prenem un descans, ja que és, bo per equilibrar cos i ment.

Aquests moments no es poden descuidar. És important que recordem, parem atenció i incorporem el que és més important en les nostres vides. Això em comptes de ser engolit pel remolí de l’exigència i la temptació. Perquè si no fem el correcte per a nosaltres, la degradació és el preu que hem de pagar.

René van Es junta el mindfulness i el ioga. En la seva recerca de recuperació, va descobrir que es necessita l’equilibri entre cos i ment. Per aconseguir això, en l’estiu de 2015 va decidir prendre part en un retir de ioga/mindfulness. La meravellosa combinació de ioga i mindfulness l’ha fet entusiasta i ganes de molt més .

“Mindfulness significa que perceps i acceptes decididament la teva incomoditat física i emocions acalorades, moment a moment. Els exercicis de ioga (asanes) ajuden a activar i restauren els òrgans en el cos, els pranayamas són per a la recuperació i l’energia vital, a més de la meditació, que es base principalment en la consciència, el desestressar i conèixer-se a si mateix. És com tornar a casa per a tu. Aquesta va ser la raó per la qual em vaig desenvolupar encara més, per integrar realment aquestes formes en la vida, com a estudiant i com a professor. Mai ets massa gran per aprendre”, diu René.

Mitjançant el formulari de contacte a continuació pot sol·licitar informació addicional o fer una reserva.

* obligatorio