paquet

Passa l'hivern en un apartament de luxe a la badia més bonica de la Costa Brava

A partir de l'1 de novembre, oferim els nostres apartaments de luxe per gaudir de l'hivern. Les temperatures són agradables i fins i tot poden superar els 15 graus. Les grans ciutats properes, com Girona i Barcelona, segueixen sent vibrants amb la seva meravellosa oferta cultural.

Els nostres apartaments estan equipats amb cuines modernes amb forn, microones, cuina (inducció), nevera amb congelador i rentavaixelles. Es divideixen en un ampli dormitori amb bany privat, una habitació amb lliteres i una tercera habitació amb dos llits individuals. A més, hi ha un segon bany complet. El saló-menjador disposa d'un còmode sofà on gaudir d'una àmplia gamma de canals de televisió. Hi ha una connexió wifi ràpida disponible a tot l'apartament, inclòs al balcó. També oferim un garatge subterrani (de pagament i places limitades).

Els nostres apartaments per a 8 persones tenen una habitació addicional amb un llit extragran, semblant al dormitori principal, i disposen de 3 banys complets.

Malauradament, actualment no és possible reservar aquest paquet en línia. Si esteu interessats o voleu més informació, poseu-vos en contacte amb la nostra recepció al +34.972.32.69.32 o mitjançant el formulari de contacte següent.

Información de la reserva

Detalles de identitdad