Gaudi sense igual

Apartaments de luxe

Superat totes les expectatives

Gaudint de la Costa Brava

Hiverna a Espanya

Un lloc on fins i tot en els dies foscos dels Països Baixos la llum encara brilla: això és la Costa Brava. A l'Hotel Barcarola podreu passar els dies d'hivern en un ambient càlid i acollidor. Canvia el fred holandès per tapes sota el sol. L'Hotel Barcarola ofereix diverses opcions per gaudir de manera òptima durant l'hivern.

Les millors serveis

Gaudeix totalment cuidat

A Van der Valk Hotel Barcarola no només gaudeixes d'unes instal·lacions de luxe a la teva habitació o apartament, sinó també a l'hotel. Per exemple, relaxar-se a la zona de benestar, explorar la zona amb bicicleta o llogar un vaixell i gaudir de l'aigua. Les nostres instal·lacions faran que la teva estada a l'Hotel Barcarola sigui inoblidable!

Gaudi culinari a Barcarola

Menjar & beguda

Gaudi culinari a Barcarola

A l'Hotel Barcarola podreu gaudir dels plats més saborosos durant tot el dia. Tots els plats es preparen amb amor i els millors ingredients. Tasta delicioses tapes a La Casita, gaudeix d'un gelat acabat de preparar a Tucan Beach i descobreix plats tradicionals espanyols al restaurant Las Dunas. També pots visitar els nostres establiments de càtering per prendre un cafè, una beguda o un còctel!

Descobreix la Costa Brava

Les millors activitats

Descobreix la Costa Brava

L'Hotel Barcarola està situat a la preciosa Costa Brava. Hi ha molt per experimentar als voltants de l'hotel. Visita les poblacions veïnes de Girona o Barcelona, descobreix els pobles de pescadors de Sant Feliu de Guíxols i Platja d'Aro i envolta't de cultura al museu Dalí Figueras. Hi ha molt a fer a la zona, tant per a grans com per a petits!

Butlletí

Rep cada mes les últimes ofertes i activitats